A Somfa Cukrászda 1959-ben nyitotta meg kapuját a süteményeket szerető vásárlók előtt.

Horváth Tibor cukrászmester, közel 50 éven át dolgozott a vendégek szeretetéért, sikeresen. Cukrászati finomságaival kivívta a vendégek elismerését és hűségét.

2007-ben új csapattal kelt életre a „legendás hírű Somfa Cukrászda”. Az új csapat két dolgot tartott szem előtt. Egyrészt megtartani a süteményeknél az eddig megszokott és kedvelt íz-harmóniát; másrészt igyekezett folyamatosan bővíteni termékei választékát.

Ma már elmondhatjuk, hogy kínálatunk alapján a környék legszínesebb cukrászdája vagyunk.  

Mindemellett büszkén állíthatjuk, hogy vendégeink mindig a legízletesebbet kapják, a legudvariasabb kiszolgálás mellett.

Minden vásárlónknak ezúton is köszönjük a naponta elhangzó kedves szavakat, a bíztatást és a sok jó tanácsot. Bízunk benne, hogy általuk valóban tökéleteset tudunk nyújtani.

A jövőben immár két üzletünkben, folyamatosan bővülő kínálattal, extra finom sós-, édes süteményekkel, kiváló tortákkal, lenyűgöző formatortákkal, egyedi főzött fagylaltokkal várunk minden kedves vendéget!

 

Mottónk ezután is – Will Rogers szavaival:

 

„Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. Érts ahhoz, amit csinálsz. Szeresd, amit csinálsz. És higgy abban, amit csinálsz. Igen, ilyen egyszerű ez."

 

Szép napot kívánunk Mindenkinek!

A Somfa Cukrászda csapata